A Szép Fogak klinika

A Szép Fogak klinika elődje Pécsett 1976 és 1999 között privát fogorvosi rendelőként működött, 1999 óta Hévízen implantációs- és esztétikai fogászati központ

Klinikánk 1999 óta fogadja pácienseit Hévízen

A Szép Fogak klinika Hévízre költözése óta a csontpótlással kombinált implantációs esztétikai kezeléseket 3D CAD/CAM technológiával végzi. Az “All on 4” és a Zygoma implantátumok esetében statikus (műtéti) navigációt használunk, amit a közeljövőben dinamikus műtéti navigációval (X-Guide) egészítünk ki a tökéletes navigált implantációs sebészet érdekében.

Az implantációs centrum a kétszintes épület alsó szintjén helyezkedik el a három, csúcstechnikával felszerelt rendelő, a központi sterilizáló és a röntgen-diagnosztikai rész. A felső szinten a fogtechnikai laboratórium található. A kezelések során kizárólag a legmodernebb anyagokkal és eszközökkel dolgozunk. A nil nocere /soha nem ártani/ elv alapján a klinikai fertőzések/iatrogen infekció/ teljes elkerülését /infekció kontrollt/úgy biztosítjuk, hogy minden műszerünket fóliázva sterilizáljuk. A sterilitás határidejének lejártakor, ha nem is használtuk, újra sterilizáljuk.

Implantációs és csontpótló műtéteinket fájdalommentes érzéstelenítéssel és gyógyszeres szedációval végezzük, így minimalizáljuk a kezeléssel járó kellemetlenségeket.  Klinikánk többféle, nemzetközileg elismert implantációs rendszert használ. A prémium árkategóriás rendszerek mellett, évtizedek óta kiváló eredménnyel használ, közepes árú, de kiváló implantátumokat is alkalmazunk sikerrel.

A csontpótló műtétek elkerülése céljából az egy nap alatt megvalósított implantációs fogpótlást, azaz az “All on 4” és a Zygoma koncepciót is használjuk.

csontpótlás teljes skáláját használjuk. A saját csont használata gyakori, ha az állcsontokból elegendő csontot tudunk gyűjteni, de nem ritka, hogy csípőcsontot használunk. A saját csont alkalmazása mellett használjuk az őssejteket stimuláló, fehérjével bevont emberi csontblokkokat, a szintetikus és az állati eredetű csontpótlókat is.

Esztétikai fogászati beavatkozásainkat széles korcsoportban végezzük. A mosoly és az arc szépítéseket 3D tervezés előzi meg. A minimális, de elégséges invazivitás elve szerint gyógyítunk. Eredményeink látványosak.

Sokszor kerülnek hozzánk olyan betegek, akiknek a kezelését más klinikák nem vállalták. Több évtizedes tapasztalatunk teszi lehetővé, hogy a reménytelennek tűnő esetekben is tudunk segíteni. Számunkra fontos a páciensek elégedettsége, ezért személyre szabott gondoskodással, egy standard team végzi a fogimplantációs-esztétikai kezeléseket. Pácienseink között vannak olyan családok, akiknek a harmadik generációját kezeljük. Célunk, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezzék betegeink az elkészült munkánkat, ezért az 5 éves garancián túl sem engedjük el pácienseink kezét.

A Szép Fogak klinika bejárata

Implantációs- és esztétikai fogászati centrum

Szép Fogak hévízi fogászati klinika recepció

Szép Fogak klinika, recepció

Szép Fogak implantációs- és esztétikai fogászati várója

Szép Fogak klinika váró

A Szép Fogak implantációs- és esztétikai fogászat rendelői

A hévízi implantációs centrum rendelői

Prof. Dr. Szabó János György a Szép Fogak klinikán rendelés közben

Szép Fogak fogászati klinika rendelés közben

A Szép Fogak klinika implantációs-és esztétikai fogászati eszközei

Szép Fogak Klinika eszközei