Subperiostealis (íny alatti – csont fölötti) implantáció

Útmutató az optimális fix fogazat eléréséhez a saját fogak és a fogakat tartó csont elvesztése után

A modern fogászat területén a subperiostealis implantáció olyan forradalmi technikaként jelent meg, amely új esélyt kínál a szájüregegészség és a fix fogak visszanyerésére. A Hévízen található Szép Fogak Klinikánkon büszkén mutatjuk be Önnek ezeket az új, teljes fix fogpótlásokat. Ez a cikk elmagyarázza az eljárását, és azt, hogy miért tűnik páratlan megoldásnak ez a fix fogpótlás.

image1 1

A subperiostealis implantátumok beültetésének módszere:

A subperiostealis beültetés egy élvonalbeli fogászati ​​eljárás, amely során egyedileg készített implantátumot helyeznek be az íny alá, de az állcsont fölé. Ezt a technikát kifejezetten olyan személyek számára fejlesztették ki, akiknél jelentős csontvesztés tapasztalható az állcsontjukon, ami miatt a hagyományos implantátumok (amiket becsavarunk a fogak gyökeréhez hasonló irányban) nem ültethetők be, de ezzel a módszerrel a páciens állcsontjának külső felszínére rögzítjük a fog gyökereinek irányára merőlegesen az implantátumokat, melyek biztos alapot nyújthatnak a fogpótlásokhoz.

A subperiostealis implantáció előnyei

1. Súlyos csontvesztés kezelése: Ellentétben a hagyományos implantátumokkal, amelyek bizonyos szintű csontsűrűséget és csontmennyiséget igényelnek, a subperiostealis beültetés új kezelési lehetőséget nyit a kiterjedt csontvesztésben szenvedő egyének előtt. Ez az eljárás új lehetőséget nyújt azok számára, akik korábban nem voltak alkalmasak fogászati ​​​​implantációra.

2. Fokozott kényelem és stabilitás: A csonthártya alatti implantátumok személyre szabott jellege biztosítja a szoros illeszkedést és az optimális stabilitást. A páciensek élvezhetik a biztonságos, teljesen természetes fogazat kényelmét és szépségét. 

3. Kisebb sebészeti beavatkozás: A subperiostealis implantáció gyakran kevésbé invazív műtétet jelent, mint a hagyományos alternatívák. Ez rövidebb felépülési időszakot és kevesebb műtét utáni kényelmetlenséget jelent.

4. Hatékony és időszerű eredmények: A csontátültetés /csontpótlás félévvel meghosszabbítja a hagyományos implantációt. A többszöri műtét és a gyógyulási periódusok jelentősen meghosszabbíthatják a hagyományos implantátumok kezelési idejét. A subperiostealis beültetés felgyorsítja a folyamatot, így a betegek hamarabb élvezhetik megújult mosolyukat.

A subperiostealis beültetési folyamat: lépésről lépésre

1. Átfogó vizsgálat: Közös utunk az Ön szájüregi egészségének alapos kivizs-gálásával kezdődik. Fejlett képalkotó technikákat alkalmazunk az állkapocs körvonalainak pontos feltérképezésére és a csontvesztés területeinek azonosítására.

2. Implantátumtervezés: Az értékelés alapján képzett technikusaink személyre szabott implantátumot terveznek, amely tökéletesen illeszkedik állcsontjának egyedi formájához. Ez az implantátum aprólékosan kidolgozott, hogy biztosítsa az optimális kényelmet és stabilitást.

3. Implantátum beültetése: Az eljárás során egy kis bemetszést végzünk az ínyszövetben, ami lehetővé teszi a testre szabott implantátum pontos pozícionálását. Az implantátum közvetlenül a csontra kerül, szilárd alapot biztosítva a fogpótláshoz.

4. Gyógyulás és integráció: Ahogy a műtéti hely gyógyul, az implantátum fokozatosan összeolvad az állcsonttal, és erős kötést alkot. Ez az integrációs folyamat biztosítja a fogpótlások hosszú élettartamát és stabilitását.

Gyógyíttassa meg szájüregét subperiostealis implantációval

A Szép Fogak Klinikán, Hévízen elismerjük, hogy minden mosoly egyedi, és a pácienseink előtt álló kihívások is egyediek. A subperiostealis beültetés reményt ad azok számára, akik kiterjedt csontvesztéssel és károsodott szájhigiéniával küzdenek. Szakképzett csapatunk elkötelezett amellett, hogy végigkalauzolja Önt ezen az átalakulási úton, biztosítva az Ön rágását, elégedettségét és ragyogó mosolyát, amely maradandó benyomást kelt.

Ha készen áll az első lépés megtételére szájhigiénéje és önbizalma visszaszerzése felé, lépjen kapcsolatba velünk még ma a +36 30 529 6101 telefonszámon, vagy küldjön egy e-mailt a prof44dent@gmail.com címre. Együtt elindulunk egy személyre szabott úton a ragyogóbb, egészségesebb mosoly felé.

Ismerje meg a fogpótlások új korszakát

Összefoglalva, a subperiostealis implantáció olyan úttörő megoldásként jelenik meg, amely újradefiniálja a fogpótlásokat. A súlyos csontvesztések kezelésére való képessége, valamint az így helyreállított rágás ajánlható választássá teszik a megújult mosolyt kereső fogatlan betegek számára. Célunk, hogy bevezessük Önt a fogászati ​​ellátásnak ebbe az új korszakába, csúcsminőségű szakértelmet, személyre szabott figyelmet és kiváló eredményeket biztosítunk.

Ne feledje, hogy az optimális rágás és beszéd felé vezető út egyetlen lépéssel kezdődik. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és mi egyengetjük az utat a fentiek és a ragyogó mosolya felé.