Mosolytervezés és megvalósítás

A digitális mosolytervezés eredményeként tökéletes lehet a mosolya. A szép mosoly megfelelő esztétikai fogászati beavatkozással megvalósítható. 

Egy gyönyörű mosoly tulajdonosa bárhol, bármilyen szituációban kedvező fogadtatásra számíthat. Az ápolt fogak bizalmat keltenek a másik félben, ugyanakkor fokmérője lehet a személyes higiéniának. Az arc és az ajkak mozgásának eredménye a mosoly.

Sajnos rengetegen szenvednek kusza, hiányos, vagy akár elszíneződött fogaik miatt és önbizalom hiánya miatt nem mernek mosolyogni. Ebben az esetben is megfelelő esztétikai fogászati beavatkozásokkal, digitális mosolytervezéssel nekik is lehet szép mosolyuk. A felnyíló ajak megmutatja a fogakat, az ínyt. Ha a fogorvos az anatómiai képletek egyensúlyát, azok formáját, helyzetét, színét átalakítja, a végeredmény a szép mosoly.

A betegnek nem tetszett a felső ajak vonala és a felső íny lefutása és a két nagymettsző                          A digitális mosoly tervezés során ezt a tervet választotta a beteg, amit a megvalósítás                     mérete.                                                                                                                                                                         után elegedettséggel visel.