Média 2017-12-12T14:29:16+00:00

Média

Esztétikai fogászati kezelések

Az S és Z Implantációs és Esztétikai Fogászati Központ szereplése az RTL Klub Stílus Életmód műsorában. Téma: esztétikai fogászati kezelések

Tovább

Mosolyvarázslás

Az egészséges, szép fogsor kimutathatóan pozitív hatással van minden életterületre; párválasztáskor éppúgy vonzza a tekintetet, mint egy állásinterjú során, de bárhol, bármilyen szituációban kedvező fogadtatásra számíthat egy gyönyörű mosoly tulajdonosa. Bizalmat kelt a másik félben, ugyanakkor fokmérője lehet a személyes higiéniának, az önmagunk felé támasztott igényességnek is. Ennek ellenére rengetegen élnek hiányos, kusza, elszíneződött, szuvas, vérző ínyű fogazattal, pedig nekik ma már ugyanúgy megvan az esélyük egy teljesebb élet elérésére a megfelelő fogászati beavatkozásokat követően. Prof. Dr. Szabó Jánost, az S és Z Fogászati Klinika tulajdonosát az esztétikai és kozmetikai fogászatban rejlő lehetőségekről kérdeztem.

Tovább

Titánium a szájban

A gyönyörű mosoly elérése ma már mindenki számára elérhető- legalábbis a technikai feltételek adott hozzá. A hollywoodi sztárok vakítóan fehér és szabályos mosolyának titka jó ideje ismert már. Ezek között találjuk a fogimplantátumokat is, amik egy teljesen szabálytalan, vagy jelentős mértékben hiányos fogazat esetében is tökéletes végeredményt garantálnak. Prof. Dr. Szabó János, az S és Z Fogászati Klinika tulajdonosa rengeteg hasznos információval látott el bennünket a fogászat ezen speciális ágazatát illetően.

Tovább

Rapid fogászat

Az S és Z Implantációs és Esztétikai Fogászati Központ szereplése az RTL Klub Stílus Kalauz műsorában. Téma: komplex fogászati kezelés rövid idő alatt.

A kérdésekre válaszol: Prof. Dr. Szabó János, a klinika alapítója

Tovább

Esztétikai fogászati kezelések

Az S és Z Implantációs és Esztétikai Fogászati Központ szereplése az RTL Klub Stílus Életmód műsorában. Téma: esztétikai fogászati kezelések A kérdésekre válaszol: Prof. Dr. Szabó János, a klinika alapítója

Tovább
error: Figyelem: Védett tartalom!