Galéria

A fotógaléria az implantációs- esztétikai fogászati kezelések előtt és a kezelések után készült fotókkal

A fotógaléria kezelés előtti / kezelés utáni képei

Rés a két nagymetsző között, a feszesíny hiánya, horizontális csontpusztulás, mozgatható  felső metszők és a szájzugoknál fekete háromszögek

Csonpótlás, feszesínyképző műtét, implantáció és cirkónium koronákkal restaurált fogazat arcfiatalítással

Túl nagy koronák a nagymetszőkön, gyulladt íny a koronaszéleken, kedvezőtlen ínyszél lefutás

Korona eltávolítás, íny- és ajakplasztika, cirkónium koronák mosolyátalakítással

Elszíneződött, kopott fogak. A felső nagymetszők között rés. Az alsó metszők torlódottak és a jobb alsó középső metsző éle sérült.

Cirkónium koronákkal megvalósított, harapásemelés, rés-zárás, a fogak alaki és helyzeti rendellenességeinek és színének korrekciója.

Hiányos, szúvas, erősen kopott, torlódott fogazat. Az arc alsó harmada függőleges irányban merövidült, esztétikailag előnytelen arc és mosoly.

Implantációs- esztétikai fogászati helyreállítás harapásemeléssel, mosolyátalakítással és az arc szépítésével.

Törött korona a nagymetszőn. torlódott alsó metszők, sötét háromszögek a szájzugoknál, ami a szűk fogivek jele

Mosolyátalakítás, mosolyszépítés esztétikai fogászati kezelésekkel. A kezelések előtti esztétikai hibák  korrekciója megtörtént.

Héjak kezelés előtt

Foltosan és különböző mértékben elszíneződött fogak. A fiatal páciens elszíneződését nem külső anyagog lerakódása okozta, hanem belső elszíneződés, ami a fogak keményszöveteinek fejlődési zavara miatt alakult ki.

Héjak esztétikai kezelés után

Az esztétikai kezelés préskerámia héjakkal /veneers/ történt a látható fogakon. A páciens ezt a színt és ezt az él transzparenciát választotta a kezelés előtt. A héjak beragasztáse előtt, a próba közben, megmutatjuk a betegnek, hogy milyen lesz a végeredmény. Ha tetszik, beragasztjuk.

Rések a helyzeti rendellenességű fogak között és mélyharapás. Széles és a két nagymetsző koronáinak feléig érő ínypapilla. A jobb felső kis- és nagymetsző között gyulladt, duzzadt ínypapilla.

Ínyműtét után cirkónium koronákkal történt az esztétikai fogászati helyreállítás és a harapásemelés.

Felső nagymetszők elszíneződése és helyzeti rendellenessége és a jobb felső szemfog elfordulása.

A páciens minimális anyagi megterhelést jelentő megoldást kért. A hat felső frontfog cirkónium koronákkal korrigált helyzete, alakja, mérete és színe ilyen esztétikai javulást eredményezett.

Hiányos fogazat, intenzív fogszuvasodás, a foghiányoknál vertikális és horizontális csontveszteség, mélyharapás és az arc diszharmóniája.

Az implantációs- esztétikai fogászat szinte teljes eszköztárának alkalmazásával /3D tervezés, csontpótlás, feszesíny képzés, implantáció, cirkónium koronák, harapásemelés, mosolyátalakítás, arc fiatalítás (make over)/ elért eredmény.

A fogak kopása, vékonyodó zománc, sárga fogak, kedvezőtlen ínylefutás.

Ínyplasttika, harapásemelés, a fogak színének, alakjának megváltoztatása eredményezi a mosoly szépítését.