Fogászati klinika Hévízen

Implantációs-kozmetikai fogászati központunk az All-on-X és a Zygoma azonnali fogpótlásokat használja.

Implant-Dentist-Hungary üdvözli a pácienseket a hévízi "S és Z" Szép Fogak Klinikáján

A klinika azonnal betölthető implantátumokat biztosít esztétikus fogpótlással. 3D CAD/CAM technológiánkat használjuk a tökéletes eredmények eléréséhez a csontbeültetés, az implantátum behelyezés, az All-on-X esztétikai restauráció terén.

Az All-on-X esetében navigált implantátumbeültetést alkalmazunk, amelyet a közeljövőben dinamikus sebészeti navigációval (X-Guide) egészítünk ki a tökéletes implantációs műtét érdekében. Kizárólag a legkorszerűbb készüléktípusokat és kiváló minőségű fogászati anyagokat használunk.

Az implantációs központ az épület alsó szintjén található, három korszerű, nagy teljesítményű fogászati műtővel, központi sterilizálóval és röntgendiagnosztikai részleggel. A kezelések során kizárólag a legkorszerűbb anyagokat és eszközöket használjuk. A „nil nocere” /soha nem ártunk/ elv alapján biztosítjuk, hogy minden műszerünket fólias sterilizálással sterilizáljuk, hogy megelőzzük a klinikai fertőzéseket.

Implantációs műtéteinket helyi érzéstelenítéssel és tudatos szedációval végezzük, hogy a kezeléssel járó kellemetlenségeket minimalizáljuk. Klinikánk több nemzetközileg elismert implantációs rendszert használ.

A csontpótlás teljes skáláját alkalmazzuk. Saját csont használata gyakori, ha elegendő csontot tud gyűjteni az állkapcsából, használunk fehérjével bevont emberi csontblokkokat is, amelyek stimulálják az őssejteket.

Esztétikai kezeléseket végzünk a legkülönbözőbb korosztályokban, melyeket 3D tervezés előz meg. A minimális, de elegendő invazivitás elve szerint dolgozunk. Eredményeink látványosak.

Gyakran látunk olyan pácienseket, akiknek a kezelését más klinikákon elutasították, és hosszú szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy reménytelennek tűnő esetekben is segítséget nyújtsunk.

A páciensek elégedettsége az elsődleges szempontunk. Ezt a személyre szabott kezeléstervezéssel, valamint a jól összeszokott szakmai csapat által végzett egyénre szabott műtét előtti és utáni fogászati ellátással érjük el.

Elkötelezettek vagyunk a hosszú távú és megbízható ellátás biztosítása iránt. Célunk, hogy pácienseinket ne csak az 5 éves garanciális időszak alatt, hanem azon túl is figyelemmel kísérjük.

All-on-X

A csontpótló műtétek elkerülése érdekében egynapos implantátummal támogatott, nem kivehető teljes fogívű fogpótlást, az „All-on-X”-et alkalmazzuk.