Csapatunk és orvosaink

Csapatunk célja az Ön elégedettsége

PROF. DR. SZABÓ JÁNOS GYÖRGY

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat az esztétikai fogászat és az implantációs fogpótlások területén.

Szakmai életrajz:

1968 a Szegedi Orvostudományi Egyetemen általános orvosi diploma
1976 Fog- és szájbetegségek szakvizsga
1992 Egyetemi tanári kinevezés
1995 Fog- és Szájbetegségek Szakmai Kollégiumának Elnöke
1999 “S és Z” Szép Fogak magánklinika megalapítása

Az első implantációs fogpótlásokat epilepsziás betegeken végezte alumíniumoxid implantátumokkal. Az 1980-as években a Linkow-féle pengeimplantátumokat használta. Hazánkban az engedélyezését követően áttért a Branemark csavarimplantátumok használatára. Az Egyesült Államokban gyártott  3I implantátum engedélyezését és bevezetését Magyarországra Ő intézte. Az Egyesült Államokban beinduló kozmetikai fogászat korai időszakában rendezett kongresszuson szerezte az inspirációt az esztétikai fogászat elveinek hazai alkalmazására. 2000 óta gyógyító tevékenysége fókuszába került az azonnal terhelhető implantációs-esztétikai fogászat. Több külföldi egyetemen dolgozott /Erfurt, Tübingen, Glasgow/, ahol sok tapasztalatot szerzett. Nagyszámú, kitünő, magyar és külföldi kolléga diplomáján megtalálható az aláírása, mert oktató munkáját magyar, német és angol nyelven végezte.

prof dr szabo janos gyorgy 1 400x400 1
maxillo facial surgeon at the implant dentist hungary 400x400 1

DR. SZABÓ ÁRPÁD PhD

Implantológia, arc-, állcsont- szájsebészet

Szakmai életrajz:

2002 a Szegedi Tudományegyetemen Orvosi Karán ált. orvosi diploma
2010. a Pécsi Tudományegyetemen fogorvosi diploma
2011. PhD doktori cím fájdalom kutatási témakörben
2014. Arc- Állcsont- Szájsebész szakorvos
Jelenleg: A PTE Fogászati és Szájsebészeti Klinikáján egyetemi adjunktus és a Szép Fogak Kft. hévízi fogászati klinikája szakorvosa

Az általános orvosi diploma megszerzése után a fájdalomreceptorok kutatása terén elért eredményeit a legismertebb nemzetközi folyóiratokban publikálta. Idézettsége kiemelkedő. A fogorvosi diploma megszerzése után azt a szakvizsgát választotta, melyhez szükség van mindkét diplomára. Az implantációs fogászat terén a műtétek tervezésénél és kivitelezésénél a protetikai és az esztétikai igények messzemenő figyelembevételével dolgozik. A honlap címében szereplő szepfogak.hu valóban szép fogakat jelentenek betegei számára.

BORS MÁRTA

Fogászati asszisztens

Képzettség:Fogászati asszisztens képzés, 2016 Soproni Tudós Ismeretterjesztő Társulat
 
Nagy gyakorlattal rendelkezik, röntgen/CT felvételek készítése, strerilizálás, asszisztálás a fogorvosoknak/maxillofaciális és dento-alveoláris szájsebészeknek, felnőtt páciensek ellátása, koordinálása, anamnézis felvétele, fizikális vizsgálat, team munka az orvosokkal, betegellátás és kezelés lebonyolítása, dokumentálása.
 
Nyelvismeret: 
Magyar : anyanyelv
Német: középfok
 
Egyébb készségek:
Felhasználó  szitű számítógépes ismeretek
MESZK tagság, aktív érvényes igazolvány
Bors Marr 2