S&Z  Szép Fogak klinika Hévízen

Azonnali implantációs – esztétikai fogászati központ Hévízen.

Az S és Z fogászati klinika megnyitása óta 5 kontinensről fogadja pácienseit Hévízen

Az azonnal – csavarral rögzített koronával vagy híddal – megterhelhető implantátumok alkalmazása gyógyító tevékenységünk központi része.

A teljes állcsont azonnali fix fogpótlását egy műtéttel behelyezett Straumann implantátumokkal és digitális tervezéssel végezzük.

Egy állcsontban 4, 5 vagy 6 egymással összekötött implantátum  használatával – All-on-X – azonnali fix fogpótlást készítünk.

A csontpótló műtétek és a szinusz emelés elkerülése céljából is előnyös a módszer, mert a természetes foggyökerek irányától eltérő irányban behelyezett, nagy stabilitású implantátumok lehetővé teszik az azonnali fix fogpótlást.

Ha elkerülhetetlen a csontpótlás ill. a sinus lift, alkalmazzuk. A saját csont használata mellett dolgozunk az őssejteket stimuláló, fehérjével bevont emberi csontblokkal, a szintetikus- és az állati eredetű csontpótlókkal is.

Az esztétikai fogászati beavatkozásokat széles korcsoportban végezzük. A mosoly szépítését és az arc megfiatalítását 3D tervezés előzi meg. A fogak méretének, alakjának és színének valamint a harapásnak a megváltoztatása nemcsak esztétikai szempontból, hanem a rágóízület egészsége szempontjából is szükségessé válhat.  Eredményeink látványosak.

Célunk, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezzék betegeink az elkészült munkánkat, ezért az 5 éves garancián túl sem engedjük el pácienseink kezét.

A Szép Fogak klinika bejárata

Implantációs- és esztétikai fogászati centrum

Szép Fogak hévízi fogászati klinika recepció

Szép Fogak klinika, recepció

Szép Fogak implantációs- és esztétikai fogászati várója

Szép Fogak klinika váró

A Szép Fogak implantációs- és esztétikai fogászat rendelői

A hévízi implantációs centrum rendelői

Prof. Dr. Szabó János György a Szép Fogak klinikán rendelés közben

Szép Fogak fogászati klinika rendelés közben

A Szép Fogak klinika implantációs-és esztétikai fogászati eszközei

Szép Fogak Klinika eszközei