Árajánlat vagy Árlista?

Árajánlatot adunk árlista helyett, mert nem létezik két egyforma fogeltávolítás. Még ugyanannál a páciensnél sem. Az árajánlat a szükséges időráfordítás és anyagigény szerint készül.

 Az árajánlat a Szép Fogak klinikán az első konzultáció hatodik lépése:

  1. A Szép Fogak klinikán az árajánlat készítésének első lépése a klinikai- és röntgen /intraoralis, panorama, CT/ vizsgálat, kórelőzmény felvétele
  2. Több irányú fotó- és videó felvételek készülnek az arcról és a szájüregről. Ezt követően regisztráljuk az állkapocs mozgásait annak érdekében, hogy a mozgás-szimulátorba (artikulátorba) pontosan visszakapjuk a természetes állkapocs mozgásokat.
  3. Lenyomatvétel a fogakról és az ínyről, tanulmányi minta készítése és artikulátorba helyezése.
  4. Az összes regisztrált adat kiértékelése után közöljük a diagnózist.
  5. Úgy ismertetjük a kezelési lehetőségeket, hogy a több, különböző költségű, szakmailag kifogástalan kezelési terv közlése után a beteg az egyes kezelésekre kalkulált költségeket is mérlegelni tudja a döntése előtt.
  6. Az egyén által kiválasztott, számára optimális, kezelési tervhez árajánlatot adunk.

Áraink nagyságrendileg megfelelnek a vezető magyar klinikák árainak. A konziliumon megjelent potenciális pácienseink több, szakmailag helyes, kezelési tervet ismerhetnek meg azok költségeivel együtt.

A konzultáció ingyenes, csak a röntgen vizsgálatokért számítunk fel költséget. Kérésre, CD-re másolatot készítünk a CT és OP röntgenvizsgálatról.

Az árajánlat kérésének másik módja a távkonzultáció. Ha a potenciális páciens rendelkezik, más klinikán elvégzett, CT vizsgálat adataival és kezelési tervvel elpostázhatja a Szép Fogak klinikára. Mi ugyanarra a kezelésre árajánlatot adunk, de fenntartjuk a jogot, hogy saját vizsgálatunk után, ha szükséges, módosítunk a kezelési terven. Árajánlatunkkal egyidőben visszapostázzuk a megkapott CD-t és dokumentumokat.

Hogy miért félrevezető egy árlista?

Megmutatjuk egy példával!

A Szép Fogak árajánlata az első konzultáció alkalmával a CT és klinikai vizsgálat után történik

A jobb- és a baloldali alsó bölcsességfog eltávolításának más-más ára van, mivel az egyik oldalon koronával lefelé áll és nagy ciszta veszi körül, mig a másik oldalon a korona felfelé áll és nincs körülötte csontveszteség. Mivel tudna meg többet a saját költségére vonatkozóan, ha azt olvasná, hogy a bölcsességfog eltávolítása XXXX Ft-tól?