Árajánlat vagy Árlista?

Árajánlatot adunk árlista helyett, mert nem létezik két egyforma fogeltávolítás. Még ugyanannál a páciensnél sem. Az árajánlat a szükséges időráfordítás és anyagigény szerint készül.

Az árajánlat a Szép Fogak klinikán az első konzultáció hatodik lépése:

  1. A Szép Fogak klinikán az árajánlat készítésének első lépése a klinikai- és röntgen /intraoralis, panorama, CT/ vizsgálat, kórelőzmény felvétele
  2. Több irányú fotó- és videó felvételek készülnek az arcról és a szájüregről. Ezt követően regisztráljuk az állkapocs mozgásait annak érdekében, hogy a mozgás-szimulátorba (artikulátorba) pontosan visszakapjuk a természetes állkapocs mozgásokat.
  3. Lenyomatvétel a fogakról és az ínyről, tanulmányi minta készítése és artikulátorba helyezése.
  4. Az összes regisztrált adat kiértékelése után közöljük a diagnózist.
  5. Úgy ismertetjük a kezelési lehetőségeket, hogy a több, különböző költségű, szakmailag kifogástalan kezelési terv közlése után a beteg az egyes kezelésekre kalkulált költségeket is mérlegelni tudja a döntése előtt.
  6. Az egyén által kiválasztott, számára optimális, kezelési tervhez árajánlatot adunk.

Áraink nagyságrendileg megfelelnek a vezető magyar klinikák árainak. A konziliumon megjelent potenciális pácienseink több, szakmailag helyes, kezelési tervet ismerhetnek meg azok költségeivel együtt.

A konzultáció ingyenes, csak a röntgen vizsgálatokért számítunk fel költségetKérésre, CD-re másolatot készítünk a CT és OP röntgenvizsgálatról.

Az árajánlat kérésének másik módja a távkonzultáció. Ha a potenciális páciens rendelkezik, más klinikán elvégzett, CT vizsgálat adataival és kezelési tervvel elpostázhatja a Szép Fogak klinikára. Mi ugyanarra a kezelésre árajánlatot adunk, de fenntartjuk a jogot, hogy saját vizsgálatunk után, ha szükséges, módosítunk a kezelési terven. Árajánlatunkkal egyidőben visszapostázzuk a megkapott CD-t és dokumentumokat.

Miért lehet félrevezető a bölcsességfog-eltávolítás költsége?

Nézzünk egy példát!

wisdom tooth and cyst 32 400x221 1

A jobb és a bal alsó bölcsességfog kihúzása eltérő lehet, mivel az egyik oldalon lévő fog nagy perikoronális lézióval kitörött, míg a másik oldalon lévő fog részben kitörött, és nincs kockázata.

Ha látja a bölcsességfog kihúzásának árát, akkor az az Ön esetében helyes lenne? A tipikus árlistában szereplő ár csak az egyszerű klinikai forgatókönyvre érvényes.